Ние сме готови да помогнем. Искаме да видим същото. Така премиерът

...
Ние сме готови да помогнем. Искаме да видим същото. Така премиерът
Коментари Харесай

Отговор: Ако се инатим, проблемите остават!

Ние сме подготвени да помогнем. Искаме да забележим същото. Така министър председателят Бойко Борисов отговори на привет от изпълнителите на " Корона, довиждане ".

Като непосредствен комшия, с който връзката е и най-емоционална, по този начин разказа връзките ни с Република Северна Македония министър председателят Борисов в отговор на привет с песента " Целувката на Ана " от артистите на " Корона, довиждане " Дац и Александър.

По-рано през днешния ден изпълнителят Дац се обърна към премиера с пост във Фейбук, в който приканва двете съседки да си оправят взаимоотношенията.

Той разказва в обръщението си към Борисов, че с Александър са създали план на име " Любовен паспорт " с любовни песни от целия район. В него към този момент има включена македонска ария, гръцка ария, сръбска, босненска, влашка, съветска, турска, а в този момент - и българската " Целувката на Ана ", с която поздрави българския министър председател.

Ето отговорът на прмвиера:

" Благодаря за поздрава! В тези нелеки времена е значимо да се поддържаме. Точно както през годините ние постоянно сме го правили за нашия първи и непосредствен комшия!

И тъкмо тъй като сме най-близки не би трябвало да позволяваме да се отдалечим. Приятелството сред нас е мощно. А най-силните връзки са най-емоционални. Но това не значи, че би трябвало да се отмятаме от обещанията си и да се наскърбяваме. Като другари би трябвало да сме почтени един към различен. Така ще продължим напред.

Ако се инатим, проблемите ще останат. Решението е разговор, взаимност, схващане. За едно по-добро на следващия ден! Ние сме подготвени да помогнем. Искаме да забележим същото и у нашите съседи и другари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР